Workanize

Don’t let perfect be the enemy of good

Mijn passie en benadering

Mijn passie is organisaties en teams in een goede sfeer te helpen bij het zetten van volgende stappen. Anderen succesvol maken en ondersteunen geeft mij energie en voldoening.Hierbij ga ik voor soepele interactie en gebruik ik een praktische benadering. Methodieken en implementaties zijn geen doel op zich maar dienen een bepaald doel. Het ‘waarom’ is waar de winst voor de organisatie vandaan gaat komen enstaat bij mij altijd centraal. Ik ben resultaatgericht en breng ingewikkelde zaken graag terug tot de eenvoud. Ik vind het mooi om sessies te hebben met Directies en Management Teams maar haal evenveel voldoening uit interactieve workshops met afdelingen en teams en het coachen van medewerkers.

Mijn achtergrond

Sinds 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig adviseur. Daarvoor heb ik 14 jaar bij Randstad gewerkt in diverse senior finance rollen, waaronder ruim 3 jaar als financedirector voor Randstad België. Gedurende de laatste 5 jaar heb ik mij bij Randstad vooral gericht op het opzetten van wereldwijde programma’s die gefocust zijn op het continu verbeteren en klantgericht maken van de activiteiten van de lokale hoofdkantoren.

Daarnaast ben ik als lecturer verbonden aan het Executive Master Finance & Control programma van de Amsterdam Business School (ABS, Universiteit van Amsterdam), waar ik les geef in performance management, doelrealisatie en management methodes. Ik ben ook parttime verbonden aan de Vakgroep Finance &Investments van de Rotterdam School of Management (RSM, Erasmus Universiteit).